Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

27Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Μεγάλη νίκη της ομάδας μας στο .."εξοχικό" της Τούμπας. Με γκολ του Ίσμαελ Μπλάνκο η ΑΕΚ συνέχισε το αήττητο σερί στα εκτός έδρας ματς με τον ΜΠΑΟΚ που κρατάει από το 2007, κάνοντας την 3η νίκη στα 4 τελευταία ματς στην Τούμπα. Δείτε τις φάσεις του αγώνα, τις αμφισβητούμενες φάσεις (σύμφωνα με την κρίση των ανθρώπων της Αθλητικής Κυριακής), καθώς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών του αγώνα.










(το βίντεο με τις αμφισβητούμενες -όπως και τα περισσότερα- είναι απόσπασμα από την Αθλητική Κυριακή και όχι προσωπικές μου απόψεις. Όποιος θέλει κάποια συγκεκριμένη φάση, ας το γράψει στα σχόλια και θα προσπαθήσω να την βρω)


Δείτε και την πρόσφατη προϊστορία των αγώνων ΠΑΟΚ - ΑΕΚ


ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-4, 2007-8




ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-1, 2008-9




ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-1, PLAYOFFS 2008-9

1 σχόλιο:

  1. Καλέ μου,φίλε,για να έχει κάποιος εξοχικό θα πρέπει πρώτα να έχει δικό του σπίτι.Εσείς είστε άστεγοι,και καλά θα κάνετε να συνηθίσετε την ιδέα ότι όσα διπλά και να πάρετε στη Τούμπα,θα είστε πέμπτοι από εδώ και μπρος.Ακόμα και ο Άρης σας έχει περάσει και θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να ξαναορθοποδήσετε.Καλύτερα λοιπόν να ψάξετε να βρείτε ποιος φταίει που σας καταντήσανε Ηρακλή της Αθήνας,ποιος φταίει για το έγκλημα της Φιλαδέλφειας και να μην ασχολείστε με εξοχικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή