Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΑΕΚ SCHWAZ 3-0, ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Σε έξι λεπτά η ΑΕΚ "καθάρισε" τη Σβατς στη φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα την Παρασκευή επί αυστριακού εδάφους. Αρεσαν οι "κιτρινόμαυροι" στο πρώτο μέρος, πολλές αλλαγές από τον Μπάγεβιτς στην επανάληψη.

























ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
Ανέβηκε από Contragr. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

Ο Μπάγεβιτς παρέταξε την ΑΕΚ με το ορθολογικό 4-4-2 (ουσιαστικά 4-2-3-1 αφού ο Λύμπε ήταν πίσω από τον Μπλάνκο) και το πρώτο μέρος, όπου έπαιξαν οι βασικοί, έφερε τρία γκολ (Μπλάνκο, Γκέντσογλου και Λυμπερόπουλος) μέσα σε έξι λεπτά.
Οχι μόνο αυτό, αλλά είδαμε μια ΑΕΚ με ωραία κυκλοφορία της μπάλας, να δημιουργεί φάσεις και να έχει ψυχολογία, σημαντικό στοιχείο σε σχέση με την περσινή ομάδα.
Στην επανάληψη ο Μπάγεβιτς άλλαξε όλη την ομάδα και η ποιότητα του αγώνα έπεσε κάτω του μετρίου. Μόνο ο Λούκατς έμεινε στον αγώνα, ο οποίος σε καμία στιγμή του φιλικού δεν χρειάστηκε να δείξει τις ικανότητές του.
Οι αλλαγές στην ενδεκάδα επηρέασαν την ΑΕΚ σε βαθμό τέτοιο που η πρώτη καλή φάση έγινε στο 77ο λεπτό όταν ο Μπερνς είχε κεφαλιά στο δοκάρι μετά από σέντρα του Λαγού.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ:
7o λεπτό: Aπευθείας φάουλ του Ράιτεν, εντυπωσιακή επέμβαση του Λούκατς.
23ο λεπτό: Εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο, ο Δέλλας αμαρκάριστος παίρνει την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
34ο λεπτό: 1-0 για την ΑΕΚ! Σέντρα του Γεωργέα από δεξιά, ο Σκόκο στρώνει με το κεφάλι την μπάλα στον Μπλάνκο, που με ωραίο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
38ο λεπτό: 2-0 για την ΑΕΚ! Ο Γκέντζογλου με σουτ σκοράρει το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ.
40ο λεπτό! 3-0 για την ΑΕΚ! Ο Λυμπερόπουλος με σουτ από κοντά ανεβάζει τον δείκτη του σκορ.
46ο λεπτό: Εκτός από τον Λούκατς έχουν γίνει 10 αλλαγές. Πλην του Αργυρίου που μπήκε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου στην θέση του Γεωργέα, ο οποίος αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, στο ματς μπήκαν και οι Λαγός, Μανωλάς, Γιάχιτς, Μάκος, Ιντζόγλου, Τσαμουρλίδης, Μπερνς, Εντερ, Παυλής.
54ο λεπτό: Σουτ του Λαγού, η μπάλα μακριά από την εστία των Αυστριακών.
67ο λεπτό: O Ματεμτζίδης πήρε την θέση του Αργυρίου.
72ο λεπτό: Ο Φροξιλιάς στη θέση του Τσαμουρλίδη.
77ο λεπτό: Σέντρα του Λαγού, κεφαλιά του Μπερνς στο δοκάρι.
Η σύνθεση της ΑΕΚ: Λούκατς, Γεωργέας (38' λ. τρ. Αργυρίου, 67' λ.τρ. Ματεντζίδης), Καράμπελας (46΄ Λαγός), Δέλλας (46' Μανωλάς), Μαϊστόροβιτς (46' Γιάχιτς), Γκέντσογλου (46΄ Μάκος), Καφές (46' Ιντζόγλου), Λεονάρντο (46' Τσαμουρλίδης, 72΄ Φροξυλιάς), Σκόκο (46' Έντερ), Λυμπερόπουλος (46' Μπερνς), Μπλάνκο (46' Παυλής)
*** Ο Ανέστης Μαντεντζίδης υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική, ενώ ο Νίκος Γεωργέας αποχώρησε με χτύπημα στο δεξί γόνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου