Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ - ΑΕΚ 2-1, 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAYOFF

Σε ένα ματς που η ΑΕΚ πλήρωσε το κάκιστο πρώτο ημίχρονο της, την ανυπαρξία κάποιων παικτών της (Γιάχιτς, Μαϊστόροβιτς, Μάκος) και την ατυχία της στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, έχασε 3-2 από τον Ολυμπιακό, και πλέον οι πιθανότητες να τερματίσει πρώτη στη διαδικασία των playoff είναι μονοψήφιες. Σύντομα θα ανέβει όλο το ματς στο blog.

Η άφιξη της ομάδας (aek365.gr):


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ:





















4 σχόλια:

  1. Hello everyone!!!Ειμαι καινουργιος στο μπλογκ, ωστοσο θα ηθελα να εκφρασω καποιες αποψεις σχετικα με το χτεσινο αγωνα.
    Για αρχή, πιστεύω ότι ολοι μας μπορουμε να δουμε τη βουτια του Καφε στο πεναλτυ! Επισης, ο Μελμπερκ πιανει την κεφαλια καθως πεφτει απο σπρωξιμο (οχι οτι ηταν κατι) και ενω βρισκεται πισω απο τον Μαιστοροβιτς!!!Ελεος!
    Στην αγκωνια του Aβρααμ στον Σκοκο, οπου δεν δοθηκε το πεναλτυ (στα 15 μετρα από τον επόπτη) δεν βρισκω καποια δικαιολογια για να μη δοθει, καθώς σε παρομοια φαση στο Barcelona-Inter πριν λιγες μερες, ο Materazzi δεχτηκε απευθειας κοκκινη!!!
    Όσο για τη διαιτησια πιστευω ότι όσο δεν υπάρχει Διοίκηση (όχι απαραιτητα υποκοσμιακη) και η παρουσα "διοίκηση" δεν κουναει ούτε το δάχτυλάκι της για το εξωαγωνιστικό προφίλ της ΑΕΚΑΡΑΣ μας, δε θα σταματησουν οι διαιτησιες αυτές. Και ναι μεν θα μαστε περηφανοι επειδή ποτέ δεν θα ευνοηθούμε, απ την αλλη δε θα μαστε και στεναχωρημενοι οταν μας ρωταν τι ομαδα ειμαστε και μολις ακουσουν ΑΕΚ να μειδιουν ειρωνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν δν μαθει η επο στους αθλιους διαιτητες ,που εχουμε εδω στην ελλαδα και τους θεωρουμε και φοβερους,να σφυρανε σωστα καλυτερα να μν ξαναπαιξει καμια ελληνικη ομαδα μπαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. +fwnw mono h AeKaRa a3izei alla afo0 m t p paei n parei paixnidia ct podia thc thc kovo0ne t ftera

    ΑπάντησηΔιαγραφή